Produksjon av podkast

Har du lyst til å lage podkast?

Nitro produserer kvalitetslyd, video og idéer til podkast, og har tidligere jobbet med produksjoner for blant annet NRK, Dagens Næringsliv, VG, MatPrat, Podimo og Podme.

Vi tilbyr rådgivning helt fra konsept til publisering, og har profesjonelle lydstudioer i Oslo med teknikere som sørger for lyd og video i toppklasse. Enten du er en organisasjon, et selskap, eller en ildsjel med noe på hjertet, kan vi hjelpe deg nå fram med ditt budskap.

Nitro har over 15 års erfaring med lyd, og vi brenner for god historiefortelling. Podkast er et av de raskest voksende mediene i Norge, og mens mediehverdagen ellers blir en stadig travlere konkurranse om noen sekunders oppmerksomhet, så foretrekker de fleste podkastlyttere episoder på over 30 minutter. Dette gir en unik mulighet til å fortelle gode historier og virkelig lande et budskap.

Ta kontakt om du har en idé, et budskap eller en målgruppe du vil nå fram til, så kan vi hjelpe deg med resten!

Og om du skulle trenge en programleder med en god stemme til podkastidéen din, har vi et stort nettverk av innlesere og stemmeskuespillere du garantert har hørt på TV eller lydbok før.

Kontakt oss her.

Vi opplever Nitro som profesjonelle og dyktige. Vi opererer ofte med korte deadlines og Nitro leverer raskt og effektivt hver gang. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet!

— Peter Skjønberg

VG

Utvalgte prosjekter

Forhandlinger på liv og død

Innspilling av kommentarstemme med Aleksander Nordahl på podkasten «Forhandlinger på liv og død» for Dagens Næringsliv.

Hvorfor det?

En podcast med Ivo Vatnar Eikje som stiller dumme, enkle eller for vanskelige spørsmål. Podcasten er spilt inn og mastret hos Nitro.

Burde vært pensum

Innspilling for Lyder Produksjoner.

Tusvik & Tønne

Nitro produserer podcasten Tusvik & Tønne for PodMe.