Podcast

Lyst å starte med podcast, men usikker på hvordan du skal gå frem? Vi får deg på lufta!

I følge tall fra Kantar lytter stadig flere til podcast minst en gang i måneden. Podcast har dermed blitt et verdifullt kommunikasjonsverktøy for å bygge kjennskap og interesse for virksomheters produkter og tjenester. Samtidig som lytterne blir flere, blir også kravene til god lyd og godt innhold høyere.

I samarbeid med dyktige og erfarne rådgivere i Nucleus kan vi bistå med alt fra konseptutvikling, til tematikk og form. Alt som skal til for at du lager et godt produkt. Vi tilpasser rådgivningen til ditt prosjekt og behov.

Vi opplever Nitro som profesjonelle og dyktige. Vi opererer ofte med korte deadlines og Nitro leverer raskt og effektivt hver gang. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet!

— Peter Skjønberg

VG

Podcast blir mer og mer populært, og ny teknologi gjør at hvem som helst i prinsippet kan produsere sin egen podcast. I Nitro er vi helhetlige podcastrådgivere, og bistår kundene våre i alt fra idé og konsept, til innspilling, etterarbeid og videre planlegging.

Våre studioer tilbyr en behagelig atmosfære og et moderne uttrykk som gjør at det er gøy å spille inn hos oss. Det er også mulig å filme podcasten, skulle det være ønskelig. Nitro tilbyr også utleie av utstyr og teknikere for innspilling på location.

Flymodus for UKM Viken

Morten Westgaard inviterer gjester for å snakke om mobilbruk, psykisk helse og hvordan dette henger sammen. Podcasten er produsert av Nitro for UKM Viken.

Mellom linjene

Podkasten "Mellom linjene" er spilt inn hos Nitro for Ark bokhandel.

Levende bilder

En podcast med filmkritiker Einar Aarvig, laget i samarbeid med Radiorådgiverne.

Stemmen bak

En podcast av Nitro og Våis. Bli bedre kjent med stemmene du hører hver dag. Programleder: Erik Skøld. Produsent: Robin Howard.