Vår historie

Nitro ble etablert i 2008 med målsetning om å være det beste lydstudioet for innspilling av voiceover og stemmer.

I dag er vi mer enn det – vi er en totalleverandør av innspillingstjenester, med tilhørende rådgivning og konseptuell bistand.

I Nitro ønsker vi forutsigbarhet, slik at kunden alltid får det de betaler for. Lokalisert sentralt på Alexander Kiellands plass i Oslo hjelper vi med både små og store prosjekter for kunder i Oslo, hele Norge og resten av verden. Kunder kan være med på innspillinger fysisk i studio eller via videolink.

Trenger du gode innlesere og god lyd står vi klare for å hjelpe deg.

Folk

Malene Molde Bakken

Office manager

Malene er office manager i Nitro, og er ansvarlig for booking av studioer og koordinering av kunder, byråer og innlesere. Hun er utdannet innen administrasjon og ledelse, og jobber i Nitro for at kunder og samarbeidspartnere opplever kvalitet i alle ledd.

Trond Heien

Produsent/voiceover

Trond startet med radio i 1988, og har siden 1996 vært profesjonell voiceover, tekstforfatter og produsent. Han drev et lydstudio fra 2000 og fram til oppstarten av Nitro i 2008. I løpet av karrieren har han gjort nærmest alle typer stemmeoppdrag, og har representert utallige kunder i Norge og i utlandet. Denne erfaringen gir et sjeldent godt grunnlag for å instruere andre innlesere.

Anders Ellingsen

Lydtekniker

Anders er utdannet lydtekniker ved Norsk lydskole, og jobber med innspilling og etterarbeid av blant annet lydbøker, podcaster, reklamefilmer, e-læring og tv-spill. Anders er svært opptatt av et profesjonelt lydbilde, og vet at det krever mer enn bare en oppdatert rigg. Derfor ønsker han å være med på hele prosessen, der møtet med kunden og rådgivningen før innspilling er minst like viktig som selve innspillingen.

Kristian Bjørge

Lydtekniker

Kristian har en bachelor i musikkproduksjon fra Westerdals i Oslo, og jobber som produsent og lydtekniker i Nitro. Kristian jobber med alle type produksjoner, i tillegg til lyddesign, musikkproduksjon, dubbing og ADR. Alle lydbøker som produseres hos Nitro mastres og kvalitetssikres av Kristian.

Åsgeir Elgenes Knudsen

Lydtekniker

Åsgeir har utdannet seg som musikktekniker og programingeniør ved Norsk Lydskole fra 1990-1994. Han har jobbet med lydproduksjoner siden den gang, alltid med et fokus på trivsel og god kommunikasjon, og at produksjonene blir utført på best mulig måte. Åsgeir har jobbet frilans hos oss siden 2015.

Robin Howard

Produsent og lydtekniker

Robin har en bachelor i populærmusikk ved Middlesex University of London og fagbrev i lydteknikk fra Noroff fagskole. Han er freelancer hos Nitro, og er som oftest med på hele prosessen – fra det kladdes på papir til opptaket er ferdig redigert.

Nima Bameri

Daglig leder

Nima er utdannet lydtekniker ved Norsk lydskole og har vært daglig leder i Nitro siden oppstarten i 2008. Han har lang erfaring med lydproduksjon, og har flere tusen timer med innspillinger i erfaringsbanken. I Nitro jobber Nima med mange ulike produksjoner, samtidig som han sørger for at Nitro er konkurransedyktige i et marked med svært mange flinke aktører.