Vår historie

Nitro ble etablert i 2008 med målsetning om å være det beste lydstudioet for innspilling av voiceover og stemmer.

I dag er vi mer enn det – vi er en totalleverandør av innspillingstjenester, med tilhørende rådgivning og konseptuell bistand.

I Nitro ønsker vi forutsigbarhet, slik at kunden alltid får det de betaler for. Lokalisert sentralt på Alexander Kiellands plass i Oslo hjelper vi med både små og store prosjekter for kunder i Oslo, hele Norge og resten av verden. Kunder kan være med på innspillinger fysisk i studio eller via videolink.

Trenger du gode innlesere og god lyd står vi klare for å hjelpe deg.

Folk

Robin Howard

Produsent og lydtekniker

Robin har en bachelor i populærmusikk ved Middlesex University of London og fagbrev i lydteknikk fra Noroff fagskole. Han er som oftest med på hele prosessen – fra det kladdes på papir til opptaket er ferdig redigert.

Trond Heien

Produsent og voiceover

Trond startet med radio i 1988, og har siden 1996 vært profesjonell voiceover, tekstforfatter og produsent. Han drev et lydstudio fra 2000 og fram til oppstarten av Nitro i 2008. I løpet av karrieren har han gjort nærmest alle typer stemmeoppdrag, og har representert utallige kunder i Norge og i utlandet. Denne erfaringen gir et sjeldent godt grunnlag for å instruere andre innlesere.

Anders Ellingsen

Lydtekniker

Anders er utdannet lydtekniker ved Norsk lydskole, og jobber med innspilling og etterarbeid av blant annet lydbøker, podcaster, reklamefilmer, e-læring og tv-spill. Anders er svært opptatt av et profesjonelt lydbilde, og vet at det krever mer enn bare en oppdatert rigg. Derfor ønsker han å være med på hele prosessen, der møtet med kunden og rådgivningen før innspilling er minst like viktig som selve innspillingen.

Kristian Bjørge

Lydtekniker

Kristian har en bachelor i musikkproduksjon fra Westerdals i Oslo, og jobber som produsent og lydtekniker i Nitro. Kristian jobber med alle type produksjoner, i tillegg til lyddesign, musikkproduksjon, dubbing og ADR. Alle lydbøker som produseres hos Nitro mastres og kvalitetssikres av Kristian.

Emil Beddari

Podkastutvikler

Emil er podkastutvikler på frilans hos Nitro, og bistår i prosjekter hele veien fra idéutvikling til innsalg, produksjonsfasen og publisering. Han hjelper med å formidle dine idéer på best mulig måte, og sørger for at de i studio har alle forberedelsene de kan trenge. Emil har erfaring med taleskriving, redaksjonelle innsalg og researcharbeid, med en mastergrad i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oxford.

Nima Bameri

Daglig leder

Nima er utdannet lydtekniker ved Norsk lydskole og har vært daglig leder i Nitro siden oppstarten i 2008. Han har lang erfaring med lydproduksjon, og har flere tusen timer med innspillinger i erfaringsbanken. I Nitro jobber Nima med mange ulike produksjoner, samtidig som han sørger for at Nitro er konkurransedyktige i et marked med svært mange flinke aktører.